• Meadowood - Lobby
  • BeforeMeadowood - Clubroom BEFORE
  • Meadowood - Clubroom AFTER
  • BeforeMeadowood - Schultz Cafe BEFORE
  • Meadowood - Schultz Cafe AFTER
  • BeforeMeadowood - Schultz Dining BEFORE
  • Meadowood - Schultz Dining AFTER
  • BeforeMeadowood - Lower Level Stair Landing BEFORE
  • Meadowood - Lower Level Stair Landing AFTER
  • Meadowood - Clubroom Vestibule
  • Meadowood - Detail Columns
  • Meadowood - Detail Light
  • Meadowood - Lobby
  • Meadowood - Clubroom BEFOREBefore
  • Meadowood - Clubroom AFTER
  • Meadowood - Schultz Cafe BEFOREBefore
  • Meadowood - Schultz Cafe AFTER
  • Meadowood - Schultz Dining BEFOREBefore
  • Meadowood - Schultz Dining AFTER
  • Meadowood - Lower Level Stair Landing BEFOREBefore
  • Meadowood - Lower Level Stair Landing AFTER
  • Meadowood - Clubroom Vestibule
  • Meadowood - Detail Columns
  • Meadowood - Detail Light

Meadowood

The first step in implementing a campus-wide master plan to help Meadowood remain relevant in the marketplace was updating first impression spaces in the community center. The main dining room structure remained in place, but updated finishes and lighting breathe new life into the space. The café was reconfigured, incorporating banquet seating, color accent walls and contemporary lighting to reinforce the vibrant, contemporary casual dining aesthetic.

City: Worcester, PA

Awards: Environments for Aging Remodel/Renovation Competition, Finalist

Project Type: Community Center - Renovations – Senior Living

Photographer: Larry Lefever Photography