• Before02 - Simon Lever - Office Lobby BEFORE
  • 02 - Simon Lever - Office Lobby
  • Before03 - Simon Lever - Conference Room BEFORE
  • 04 - Simon Lever - Conference Room
  • 05 - Simon Lever - Office Great Room - Bistro
  • 06 - Simon Lever - Office Wall Graphic
  • Before07 - Simon Lever - Office Workspaces BEFORE
  • 08 - Simon Lever - Office Workspaces
  • Before09 - Simon Lever - Office Stairs BEFORE
  • 10 - Simon Lever - Office Stairs
  • 02 - Simon Lever - Office Lobby BEFOREBefore
  • 02 - Simon Lever - Office Lobby
  • 03 - Simon Lever - Conference Room BEFOREBefore
  • 04 - Simon Lever - Conference Room
  • 05 - Simon Lever - Office Great Room - Bistro
  • 06 - Simon Lever - Office Wall Graphic
  • 07 - Simon Lever - Office Workspaces BEFOREBefore
  • 08 - Simon Lever - Office Workspaces
  • 09 - Simon Lever - Office Stairs BEFOREBefore
  • 10 - Simon Lever - Office Stairs

Simon Lever

A revamped floor plan and interior renovations updated an existing building for Simon Lever’s office relocation. Nearly double the size of its former space, the 25,100 square foot renovation resulted in more open office workspaces and collaboration areas including conference rooms and a large multipurpose room and bistro area for employee use as well as hosting seminars and conferences. The distinctive, contemporary color scheme reflects the firm's brand and is complemented by unique features including bold wall graphics that coincide with its mission and values.

Simon Lever is an accounting and advisory firm, currently employing 56 advisors, accountants, and support professionals, which has been recognized as one of the top 10 places to work in Pennsylvania.

 

City: Lititz, PA

Project Type: Offices - Commercial - Renovations

Photographer: Nathan Cox Photography